راهنمای کامل پنل کاربری فروشگاه ساز ویکاتو
شما برای فعالیت در فضای اینترنت نیاز به دریافت هیچ نماد و مجوزی ندارید؛ اما اگر قصد جلب اعتماد مشتریانتان را داشته باشید، کمکم به دریافت مجوزهای کسب و کار اینترنتی نیاز پیدا میکنید. ای نماد یک مجوز قانونی و معتبر برای فعالیت در فضای اینترنت است. اینماد (E-Namad) از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک که یک مرکز دولتی است، به کسب و کارها (فقط فروشگاههای اینترنتی) داده میشود.
مهمترین دلیلی که ما را راضی یا شاید مجبور به دریافت نماد اعتماد الکترونیکی سایت میکند، اهمیت آن در جلب اعتماد مشتری است. چرا داریم این حرف را میزنیم؟ بهخاطر سؤالات پرتکرار کاربران است:
تمامی این سؤالات به ما ثابت کرد که مشتریان نمیتوانند به فروشگاه اینترنتی بدون اینماد اعتماد کنند. علاوه بر این، صاحب هر سایت فروشگاهی، برای اینکه بتواند سیستم تسویه حساب سایت خود را به یک درگاه پرداخت بانکی معتبر مثل درگاه ملت، سامان و... متصل کند، نیاز به داشتن اینماد دارد. است:
همین اول کار به شما بگویم که در روند دریافت اینماد سایت، بارها این جمله را با خودتان تکرار میکنید: «واقعاً به دردسرش نمیارزد.» اما در مقابل مزیت خاص خودش را به همراه دارد. اگر تصمیم خودتان را گرفتهاید، نخست باید وارد سایت اینماد به آدرس enamad.ir شوید:
به عنوان یک عضو جدید روی گزینه ثبت نام کلیک کنید. در پنجره جدید کد ملی و شماره تلفن همراه خودتان را وارد کنید و در آخر گزینه «مرحله بعد» را بزنید.
نکته: دقت کنید که تمامی اطلاعات باید به صورت کاملاً دقیق و صحیح ثبت شود. همینطور طبق قوانین سایت اینماد، تلفن همراهی که وارد میکنید باید به نام صاحب سایت و کسی که قصد دریافت اینماد را دارد، باشد.
پس از انتخاب گزینه ورود، به طور خودکار وارد داشبورد سایت اینماد میشوید. حالا حالاها با این صفحه کار دارید!
ما در این مرحله گزینه افزودن متاتگ در صفحه اصلی را انتخاب کردیم و متاتگ را در فرم بالا وارد می کنید.
بعد از تأیید احراز دسترسی فنی سایت، میتوانید به مرحله بعد بروید.
گزینه ثبت را بزنید و وارد مرحله بعد شوید.
این بسته پستی باید تحویل خود شما یا یکی از بستگان درجه یکتان شود، پس بهتر است آدرس معتبری وارد کنید و در چند روز آینده در دسترس باشید
نکته: کد رهگیری مالیاتی را برای دریافت درگاه پرداخت الکترونیکی نیاز دارید.
سرچ کنسول گوگل از مهم ترین نرم افزارهایی است که می توانید به کمک آن تحلیل دقیقی از سایتتان داشته باشید. در واقع ابزاری است که شما به کمک آن میتوانید، گزارش کاملی درباره وضعیت صفحات و مطالب سایتتان در گوگل دریافت کنید. گزارشی که سرچ کنسول به شما ارائه می دهد شامل آنالیز رفتار خزنده های گوگل با سایت شما، نحوه ورود کاربران و ماندگاری آنها در سایت شما، کارایی کلمات کلیدی، نحوه لینک دهی و… می شود. اما چطور سایت رو در سرچ کنسول ثبت کنیم؟
اتصال سایت به سرچ کنسول کار بسیار ساده ای است، کافیست برای راه اندازی سرچ کنسول سایت و آشنایی با نحوه اتصال سایت به سرچ کنسول تا پایان با ما همراه باشید.
برای ثبت سایت در سرچ کنسول گوگل ابتدا وارد حساب گوگل (جیمیل) خود شوید و از طریق لینک https://search.google.com/search-console/about وارد صفحه اصلی سرچ کنسول شوید و سپس روی Start now کلیک کنید.
در مرحله بعد از اتصال سایت به گوگل سرچ کنسول، باید آدرس سایت خود را در سرچ کنسول ثبت کنید. برای این کار 2 حالت وجود دارد:
در این مرحله از آموزش نحوه اتصال سرچ کنسول به سایت باید مالکیت خود را به گوگل ثابت کنید و ثابت کنید سایت متعلق به شما است. در واقع در این مرحله سایت شما باید وریفای شود. برای اثبات مالکیت خود به گوگل چند روش وجود دارد، اما ساده ترین روش استفاده از تگ متا است.
به طور کلی در این روش شما باید تگ متای HTML که گوگل در اختیارتان قرار داده است را کپی کنید و در بالای همین صفحه «کد متای کنسول گوگل» بگذارید. نهایتا به سرچ کنسول بروید و روی VERIFY کلیک کنید.
بعد از انجام دادن 3 مرحله قبلی از ثبت سایت در گوگل سرچ کنسول و نهایتا تایید مالکیت خود، می توانید استفاده از سرچ کنسول را آغاز کنید. فقط لازم به ذکر است که برای مشاهده اطلاعات دقیق سایتتان باید کمی منتظر بمانید زیرا جمع آوری تمامی اطلاعات سایت شما برای سرچ کنسول گوگل کمی زمان می برد. این زمان ممکن است از 48 ساعت تا 72 ساعت متغیر باشد.
پس از ایجاد یک شناسه ی نیک ، بسته به نوع مالک شناسه و نوع دامنه ی مورد نیاز ، این شناسه حقیقی یا حقوقی می باشد، می توانید نسبت به ثبت دامنه در ایرنیک اقدام نمایید، جهت ساخت شناسه ایرنیک لطفا از آموزش نحوه ساخت شناسه ایرنیک استفاده کنید، پس از این که شناسه ایرنیک خود را دریافت نمودید ادامه این آموزش را دنبال کنید.
در نهایت پس از تکمیل موارد فوق بر روی دکمه ی «ورود» کلیک نمایید .
از منوی « دامنه ها » ، زیر منوی « ثبت دامنه » را انتخاب نمایید.
دامنه را می توانید به صورت 12 و 60 ماهه به ثبت برسانید.
رابط ها : صاحب امتیاز و رابط های دامنه را می توانید تعیین نمایید. اگر بر روی « خودم » تنظیم شود تنها خودتان با شناسه ی خودتان به دامنه دسترسی دارید ولی اگر بر روی رابط های شخص دیگری (برای مثال نماینده ی فروش ایرنیک که از آن هاست تهیه نموده اید) آن شخص نیز به دامنه دسترسی خواهد داشت و می توانید سایر اقدامات مانند تمدید دامنه و … را از طریق نمایندگان ایرنیک نیز انجام دهید.
پس از مطالعه ی دقیق قوانین، تیک مربوط به پذیرش قوانین را فعال نمایید. سپس کد امنیتی CAPTCHA را در فیلد مربوطه وارد نمایید و بر روی دکمه ی « اقدام به ثبت » کلیک کنید.
توجه : تا زمانیکه صورتحساب پرداخت نگردد این دامنه برای شما رزرو نخواهد شد.
پس از ایجاد یک شناسه ی نیک ،در ابتدا می بایست وارد کنترل پنل دامنه های خود در ایرنیک شوید. اگر در این زمینه اطلاعات کافی ندارید، می توانید از آموزش نحوه ثبت دامنه در آی آر نیک استفاده نمایید و وارد قسمت تنظیمات دامنه ی خود شوید.